Prøv det

Vil du være med?

Vi tilbyder et introforløb, hvor du vil blive introduceret for bueskydning over to mandage fra kl. 18.30-20.00. Klubben stiller træner, bue og pile til rådighed under introforløbet.
Hvis du gerne vil meldes på vores introforløb kan du gøre dette igennem følgende formular på følgende link: Introhold, så vil du blive kontaktet med nærmere omkring det.
Har du ellers spørgsmål eller andet du vil vide er du velkommen til at kontakte os på begynder@bueskydningaalborg.dk.
Introforløbet koster 100kr, som vil blive modregnet i første kontingentperiode, hvis du skulle ønske at blive medlem.

Har du spørgsmål om introforløbet?

KONTAKTPERSON: 

Tanith Guldhammer Karlsen
Email: begynder@bueskydningaalborg.dk

Påklædning og udstyr:

Når du møder til træning, skal du bære nogenlunde tætsiddende tøj på overkroppen og lukkede sko.

Vi har buer der kan lejes, indtil du får lyst til at købe din egen. Det er derfor let at komme i gang med bueskydning uden man behøver have sit eget grej.

I klubben kan du få råd og vejledning til køb af udstyr. Når du har fået din egen bue hjælper vi også med opsætningen, så du kan få mest muligt ud af den. 

Arrangementer

Vi organiserer også enkelt arrangementer med bueskydning for grupper. Typisk varer det 1-2 timer, og vi stiller kvalificeret træner og udstyr til rådighed – samt naturligvis vores lokaler, hvor der også er mulighed for at skifte tøj. Efter arrangementet er I velkomne til at nyde en kop kaffe eller te. Alkohol er ikke tilladt i klubben. Prisen for et arrangement er kr. 800 for de første 8 deltagere. For et større deltagerantal end 8 opkræves kr. 100 ekstra per deltager. Vi har ikke mulighed for at tilbyde arrangementer i normal arbejdstid.

Har du spørgsmål om arrangementer?

KONTAKTPERSON: 

Tobias Faber
Email: arrangementer@bueskydningaalborg.dk