Prøv det

Vil du være med?

Det kræver ikke meget at finde ud af om bueskydning er noget for dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på begynder@bueskydningaalborg.dk. Vores introduktionsforløb koster 100kr at komme med på, her vil du blive introduceret for bueskydning over en aften. Klubben stiller træner, bue og pile til rådighed under introduktionsforløbet.

Har du spørgsmål om introduktionsforløbet?

KONTAKTPERSON: 

Kenneth Husum Stick
Email: begynder@bueskydningaalborg.dk

Udstyr:

Når du møder til træning, skal du bære tætsiddende tøj på overkroppen. En t-shirt er passende. I introduktionsforløbet kan du låne udstyr af klubben. Klubben yder rådgivning om køb af udstyr, og vi har aftaler med leverandører, som gør det muligt at anskaffe basispakker af udstyr til fornuftige priser.

Arrangementer

Vi organiserer også enkelt arrangementer med bueskydning for grupper. Typisk varer det 1-2 timer, og vi stiller kvalificeret træner og udstyr til rådighed – samt naturligvis vores lokaler, hvor der også er mulighed for at skifte tøj. Efter arrangementet er I velkomne til at nyde en kop kaffe eller te. Alkohol er ikke tilladt i klubben. Prisen for et arrangement er kr. 800 for de første 8 deltagere. For et større deltagerantal end 8 opkræves kr. 100 ekstra per deltager. Vi har ikke mulighed for at tilbyde arrangementer i normal arbejdstid.

Har du spørgsmål om arrangementer?

KONTAKTPERSON: 

Nikolaj Wulff 
Email: wulff197@hotmail.com